DIT PROJECT IS UITVERKOCHT

Deze woningen zijn helaas uitverkocht. Ontdek onze andere nieuwbouwprojecten in en rond Antwerpen.

Hemixheide Héérlijk groen wonen

Op een idyllische plek aan de Schelde in Hemiksem ontwikkelt Vooruitzicht een nieuwe wijk met éénsgezinswoningen grenzend aan het park den Akker.

Architecte Kristin Vervoort tekende hedendaagse eensgezinswoningen naar BEN-normen, alle tuinen zijn zuid georiënteerd. De woningen worden ingeplant in een prachtige groene omgeving waarin de beplanting en inrichting met natuurlijke houten speeltuigen van het park doorloopt.

De woningen op Hemixheide vormen een visueel geheel, ze variëren naar grootte en indeling. Er is ruime keuze in de hoogstaande afwerking. Alle woningen hebben een zuidtuin, een overdekte carport en fietsenstalling.

Tussen park en Schelde

Ben je op zoek naar een eigen stek met tuin? Op de as Antwerpen-Brussel biedt Hemixheide woningen je een prachtige groene omgeving waar heel wat valt te beleven!

Hemixheide grenst namelijk aan Park den Akker dat Vooruitzicht aanlegde en dat helemaal in functie van jong geweld is ingericht met natuurlijke houten speeltuigen. Deze aanpak wordt doorgetrokken in de nieuwe autoluwe wijk zodat jonge peuters en kleuters zich daar helemaal kunnen uitleven na de schooluren!

Voor iets uitgebreidere fiets-en wandeltochten is er de Scheldedijk en bovendien voert de waterbus/veerboot jou en je gezin naar het natuurgebied aan de overkant of zelfs naar Antwerpen!

Welkom thuis!

Na een drukke dag op het werk, richting huiswaarts! Nog enkele snelle boodschappen om de hoek en de kids oppikken op school, tenzij ze met vriendjes uit de buurt al met de fiets mogen. Thuiskomen op Hemixheide werkt ontspannend en geeft je ademruimte! Multi-tasken wordt hier fijn, de omgeving biedt je rust.

Ben je op zoek naar een eigen huis met tuin in de zuidrand van Antwerpen? Scholen, winkels en supermarkt op fietsafstand. Energieverbruik en duurzaamheid in acht genomen? Hemixheide heeft alles wat je zoekt en nog veel meer!

Zonder zorgen

Je mag al gaan dromen van je spiksplinternieuwe woning, want het gezinsleven op Hemixheide wordt een heel pak aangenamer en makkelijker.

Je koopt een instapklare woning waar je heel wat keuzemogelijkheden hebt qua indeling. De afwerking met kwalitatieve materialen zit helemaal inbegrepen, dus geen onaangename financiële verrassingen!

Bovendien kan je kiezen uit een heel uitgebreid aanbod aan materialen en kleuren zodat je je op en top thuis voelt in je woning en maximaal kan genieten van je nieuwe gezinsleven!

Ontdek Hemixheide

Op een idyllische plek aan de Schelde in Hemiksem ontwikkelt Vooruitzicht een nieuwe wijk met éénsgezinswoningen grenzend aan het park den Akker.

Lees meer

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?